こんにちは!高校1年生の Irene です。私はブラジルとシンガポールに合計8年間住んでいて、12歳からはずっと日本に住んでいます。音楽を聞くことや、友達と遊ぶことが好きです!私はまだ The Clubrooms の水曜のZoomセッションに時間の都合で参加ができていないのですが、The Clubrooms 立ち上げ準備の仕事などを行っています。  The Clubrooms では、3つの”いる”の概念を用いて、10-14歳を対象に積極的に様々なアクティビティーを放課後に、画面越しで行います。私はこのようなプログラムに以前参加したことがないので、メンバーとして関わることはとても貴重で、面白い経験になると思いました。今後のセッションに参加すること、また子供たちにとって一生の経験になるように助けることがとても楽しみです!

Hello! I’m Irene and I am currently in the first year of high school. I have lived in Brazil and Singapore for a total of 8 years and have been living in Japan since I was 12 years old. I enjoy listening to music and hanging out with my friends! I haven’t joined a session of The Clubrooms yet, however, I have participated in the orientation as well as works to aid in successfully launching The Clubroom. During the orientation, I’ve learned the concept of The Clubrooms, to engage 10 to 14 year olds in activities after school across screens. I have never come across a program like this before and thought it was a very unique and intriguing experience to become a part of it. I am very excited to join future sessions and to help the kids also gain a lifetime experience!

the clubroomsセッションに参加してみたい方はこちらから!(FacebookPeatix)

 #Zoomで部活動#Zoom部活#インターナショナルコミュニティ#インターナショナルスクール#インターンシップ#おうち留学#オンライン部活#サマーキャンプ#ティーンエイジャー#ネット学童#ネット部活動#バイリンガル#中学生#帰国子女仲間#放課後クラブ#留学#課外活動 #習い事 #英語ネイティブ

メニュー