:環のある惑星:Yu’s Self Introduction:環のある惑星:
Hello! My name is Yu and I am a new intern at clubrooms.
I am a 1st grade student in high school and I used to live in New York for 3 years. I used to learn hip hop in New York, and right now I am a part of the dance club in my high school, so I have been dancing for more than 6 years. I like listening to music and eating good food as well:おいしい: I speak English and Japanese fluently, as well as some French. I have been studying French for about a year, and this summer, I went to study abroad in Paris for a month to improve my French and get to know France a bit better. It was my first time traveling alone and being away from my family for a long time, but it was an amazing experience:フランス: My goal is to be able to speak French fluently and communicate with native French-speakers!
I am looking forward to meeting you all!

こんにちは!新しくインターンとして加入した高校一年生のYuです!
私は三年間ニューヨークに住んだことがあり、そこで始めたヒップホップをきっかけに今もダンスを続けています。高校ではダンス部に所属していて、六年以上のダンス経験を持っています!音楽を聴くこと、そして美味しいものを食べることも好きです:おいしい: 
私は英語と日本語、そしてフランス語もある程度なら話すことができます。一年ほどフランス語を勉強していて、今年の夏にはフランスのパリに一ヶ月語学留学をしてきました。1人で海外に行くのは初めてでしたが、とてもいい経験になりました:フランス: 目標はフランス語をペラペラに話せるようになって、ネイティブの人たちとも会話できるようになることです!
皆さんに会えることを楽しみにしています。よろしくお願いします!

タグ:
メニュー